1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СВЕТЪТ

МИ 5 имали план за бягството на КейтКейт Мидълтън

Той е трябвало да бъде приложен, ако булката се откажела от сватбата впоследния момент.

Британските спецслужи са имали специален план за бягтство за Кейт Мидълтън. 


Той е трябвало да бъде приложен, ако булката се откажела от сватбата впоследния момент. Според изданието "Реджистър" секретния план е носел кодовото название "Ягодчица". Той е бил разработен след нелеки преговори и компромиси между офисът на принц Чарлз, от една страна и от друга - представители на градската полиция, на МИ-5 и на специалната армейска част.
 

Участвал в преговорите източник твърди, че от британския кралски двор било поискано службите да попречат на Кейт Мидълтън да избяга. Те обаче отказали и все пак благородниците неохотно се съгласили да бъде позволено на Кейт да избяга. Те настояли спецчастите да не отвеждат веднага булката, а да я оставят да пробяга известно разстояние за да има време принцът да я настигне и да я разубеди.
 

И така, при бягство на младоженката тя ще бъде съпроводена от телохранители, които ще я следват на почтително разстояние. След което трябвало да качат бегълката в специално подготвено за случая такси, зад чийто волан ще седи командос. Службите се съгласили да дадат време на Уилям да върне Кейт пред олтара, ако все пак я настигне

07.05.2011, 17:34 Автор: blitz.bg


Тагове: Кейт, сватба, бягство

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
положителна
07.05.2011; 18:37
това е просто чудесно!
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics