1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
БЪЛГАРИЯ

Допълнителни влакове за ГергьовденВлак

"Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на общо 93 влака по основните направления в страната през празничните дни, съобщават от пресцентъра на дружеството.

През периода от 5 до 9 май включително, националният железопътен превозвач ще предостави над 9 400 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната. На 5 и 7 май по маршрутите София-Варна и София-Бургас извънредно ще се движат бързите влакове със задължителна резервация Бургас Уикенд и Варна Уикенд. На 6 и 8 май по направлението Бургас-София извънредно ще пътува бързият влак със задължителна резервация Бургас Уикенд, а по маршрута Варна-София на 8-ми май извънредно ще се движи бързият влак със задължителна резервация Варна Уикенд.

През празничните дни с увеличени състави ще пътуват общо 41 бързи влака със задължителна резервация и 52 бързи влака.

При закупуване на билети за отиване и връщане пътниците могат да ползват намаление от 10% до 30% от редовната цена на билета, напомнят от БДЖ.

Желаещите да получат допълнителна информация за свободните места във влаковете по време на празничните дни могат да го направят от дежурните служители на гишетата в железопътните гари и бюра в страната. 

05.05.2011, 11:28 Автор: ПВ


Тагове: БДЖ, допълнителни вагони, празници

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center