1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КАСИКОВ`ЪТ

Неновина за БойкоБойко Борисов

Навярно няма никаква връзка между забавеното (не отказано!) от пресцентъра на МВР разрешение, което Касиков`Ът бе длъжен да поиска за интервю с висш варненски офицер (за "Господари на ефира") и факта, че вчера vestnikat.bg пусна новина със заглавие „Борисов пак обърна гръб на журналистите”..Леко арогантно премиерЪт изкоментирал жаждата за сензации на столичните ни колеги и безцеремонно ги отминал заедно с колегата Цветанов.

Касиков`Ът (все още очакващ своето разрешение за интервю) има друга версия по случая: Не е истина, че Бойко и Цецо не са искали да говорят с медиите! Просто двамата активно са тренирали за гръб посредством гребане и за това са пожелали да запознаят широката общественост с новите си – подобрени гърбове!

Навярно се питате къде са го направили това?! Не чухте ли?

Борисов и Цветанов преплуваха земното кълбо около Екватора вчера в 9 часа сутринта, източно-европейско време. Интерсен факт е, че само няколко часа по-рано сателит на арабския тв канал Ал Джазира е засякъл кадри от охранителни камери в Северозападен Пакистан в близост до хотела, в който бе отседнал Осама бин Ладен...

02.05.2011, 22:18 Автор: Касиков`Ът


Тагове: Бойко Борисов, Касиков`Ът

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center