1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КАСИКОВ`ЪТ

Осама бин Ладен – виновен (или не)?!Осама Бин Ладен

11 септември 2001 година. Спомням си как телефонът ми звънна и отсреща колега (Арман Бабикян) ме попита: „Какво ти е мнението за терористичната атака в САЩ?!” Отговорих му: „Няма начин "Ал Кайда" да са го направили. 100% вътрешна работа и инсинуация!”.

В онзи ден навярно бях един от малцината, които мислеха така. Просто защото бях напълно убеден, че това, което се случи, просто не е възможно да е дело на посочените от администрацията на САЩ виновни лица. Тогава страховитият показалец на Америка посочи Осама бин Ладен – виновен (или не)?!

През 2004 година режисьорЪт на документални филми Майкъл Мур пусна в обращение лентата „Фаренхайт 9/11”, в която напълно подробно бе обяснено как семейството на Ладен е близко до родата на Буш и как самият Буш-младши едва ли не е ходил по гаджета на младини заедно с арабския си приятел Осама.

Същият филм доказа, че в Пентагона самолет изобщо не се е разбивал (знаете също и официалния факт, че терористите улучиха „без да искат” точно крилото, което бе в ремонт). Показани бяха и кадри на очевидци, които искрено обясняваха как кулите – близнаци са паднали след серия от контролирани взривове, а не вследствие на удара на два самолета в последните етажи на символите на Ню Йорк.

Има и още факти, като този, че в „кулите” не е имало нито един евреин по време на терористичната атака, но днес нямаме за цел да правим антисемитски пропаганди. По-интересното е, че и двата филма на Мур (другият филм е “Sicko” 2007), посветени на инсинуацията 11 септември, бяха явно финансирани от демократическата партия на САЩ, тъй като няма друго логично обяснение за агресията на режисьора към Буш, миксирана с явната симпатия към демократите и по-конкретно към Хилари Клинтън (по-късно изместена от Обама в надпреварата за Белия дом).

Ако приемем, че филмите на Мур са финансирани от демократите и в тях се твърди, че САЩ сами са организирали „11 септември”, то значи ли това, че според тях Осама бин Ладен е невинен!? А ако партията на Обама смяташе така преди изборите за президент на САЩ, защо така рязко си промени мнението, след като Барак се разположи в Овалния кабинет? Едва ли Касиков`Ът може да намери сам истината по тези въпроси. Очаквайте подробности най-рано след 50 години.

02.05.2011, 22:16 Автор: Касиков`Ът


Тагове: Осама Бин Ладен

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА