1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Борисов пак обърна гръб на журналиститеБойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов, придружаван от вътрешния министър Цветан Цветанов и други висши ръководители в системата на МВР, днес пак обърна гръб на журналистите по време на откриването на новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия, съобщава БГНЕС.

Приветствайки строителите и служителите, които ще работят в новата сграда, Борисов каза: "Освен служителите и арестантите, които ще идват тук, ще се чувстват в прекрасни условия. Казвам го, защото днес в България да си престъпник това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", подчерта Борисов, след което придружен от вътрешния министър Цветан Цветанов, той се отправи към колата си без да обърне внимание на чакащите го с много въпроси представители на медиите, които бяха на откриването. 

Поздравление за новата придобивка поднесе и Цветан Цветанов, както и от страна на строителите – директорът на "Главболгарстрой". Той не забрави да благодари на премиера, че си е изпълнил обещанието да бъдат разплатени всички пари, над 700 млн. лева, които държавата дължеше на строителите. 

Снимка: БГНЕС

02.05.2011, 12:11 Автор: БГНЕС


Тагове: Борисов, медии, откриване

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center