1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Легенди обединяват ”Спартак”

Ще върнем феновете на стадиона, закани се голмайсторът на „соколите” от 70-те години Стоян Недев
Група от десетина ветерани почват преговори с привържениците


Стоян Ненов

Един обединен „Спартак” и всички фенове на стадиона. Това е целта, която десетина славни ветерани на „соколите” си поставиха, заканвайки се да преследват до край. Инициативата е на бившия голмайстор на тима от 70-те години Стоян Недев. Зад него са брат му Енчо, Божидар Ставрев, Антон Фажев, Хугас Месропов, Алекси Гончаров. Легендите са решили в близките дни да се срещнат с тарторите на агитката и да ги убедят да се върнат на стадиона. „Вярвам, че ще успеем. Няма нещо, с което да съм се захванал и да не съм го довел до край. Убеден съм, че ще го направим и ние наистина ще го направим”, заяви Стоян Недев пред „Позвънете: ВестникЪт”.

Той обаче не се заблуждава, че пътят към обединението ще бъде лек и осеян с рози. „Ще бъде трудно, но ние няма лесно да се откажем от начинанието, което сме подхванали. Тези млади момчета от агитката вярват, че са на прав път, а всъщност са на много грешен. Те бяха заблудени и подведени. Истинският „Спартак” играе на стадион „Спартак”. С поемане на управлението от „Инжстрой Холдинг” в клуба започна да се работи правилно. Бяха инвестирани сериозни средства, организацията стана професионална. До две години отборът ще се завърне в „А” група. Той обаче ще бъде силен само, ако привържениците повярват в него и го подкрепят”, каза още Недев.

Ветеранът, който има 101 мача и 26 гола с екипа на „соколите”, бе категоричен, че обединението може да стане само с добро. „С думи и разговори ще убедим момчетата да се върнат. Ние разбираме тяхната болка, тъй като и нас ни боли по същия начин, но защо трябва да продължаваме да се измъчваме. Време е да бъде сложен край на цялата тази лудост”, допълни бившият голмайстор.

16.02.2011, 09:38 Автор: Йордан Фотев


Тагове: футбол, спартак

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center