1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КАСИКОВ`ЪТ

Истинско правосъдие няма!Касиков

„Знаете какво е милиционер? Сега умножете мозъка му по - 2 и ще получите военен милиционер” – това гласеше един виц на 90-те. Колко ли трябва да умножаваме, докато стигнем до точния размер на мозЪците на баретите, Касиков`Ът не знае...

Само с нервно потръпване си примомням акцията под кодово название „Респект” на Румен Петков, по време на която млади мъже и жени ядоха по две – три палки бой на калпак, ей така – щото са се осмелили да отидат на дискотека.

Акция, като всички други последвали я в годините във Варна – то не бяха "Медузи", то не бяха „Мегадознания”. Всичко е въпрос на демонстрация на сила –

Истинско правосъдие няма!

Преди дни България гръмна с видеозапис, на който (може би същите) барети използват насилие по време на арест, без да им е оказана съпротива, както и да си правят снимка за спомен ала Бат`Рамбо (да се хвали на селските кифли) по време на ареста.

Три дена медиите (яли – пили) дърдориха по случая и на четвъртия му дойде времето на Бойко Борисов, който за пореден път доказа, че на него вицепремиери и министри даже не му й трябват. Защото винаги Той взима решенията.

Това е фактът – вчера Борисов нареди на Цветанов да уволни провинилите се спецполицаи. Казал му: „Това влияе на твоя авторитет. Уволнявай, махай, за да има превенция.”

КакЪв е изводЪт, дами и господа?!

Касиков`Ът е прост човек и като такъв ще се опита да обясни по човешки. Все пак и той е израсъл в нищета и бедност и е ял предимно шоколади от корекома като малък.

ИзводЪт навярно е – Цветан Цветанов е личност без собствено мнение. Той или се е родил така, или впоследствие личното му мнение е насилствено изкоренено в следствие на инвазия на агресор от пожарникарски тип. Може и да греша. Не знам – само размишлявам. За финал, един поздрав от Бай Тошо:

„Това е положението, другари! Тази година завод за полупроводници, догодина за цели! Хаа-аха-ха...

29.04.2011, 20:11 Автор: Борис Касиков


Тагове: правосъдие

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: