1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Челентано обвини Берлускони в лъжаАдриано Челентано

Легендарният италиански поп-певец Адриано Челентано, който винаги е стоял настрана от политиката, отправи резки критики срещу премиера Силвио Берлускони, съобщава БГНЕС, позовавайки се на РИА "Новости".

В открито писмо, публикувано днес от в. "Il Fatto Quotidiano", Челентано обвини правителствения ръководител в лъжа и неспособност да управлява страната. "Вече няма нужда да си от левицата или от десницата, за да разбереш, че човек като Берлускони не може да управлява не само Италия, а която и да било държава. В най-добрия случай той и лъжливите му угодници може да са подходящи за неголямо племе, където всички около вожда се хранят от собствената си лъжа", се казва в писмото, насочено към "студенти, комунисти, фашисти, привърженици на Северната лига и работници". За да аргументира обвинението си в лъжа, Челентано припомня случая, когато Берлускони е звънил в полицията, за да освободи Карима ел Махруг - Руби, арестувана за кражба.

И още нещо, с нескрит сарказъм певецът пише как той лъгал, че наистина вярвал, че Руби е внучка на бившия египетски президент Хосни Мубарак.

Снимка: БГНЕС

29.04.2011, 18:04 Автор: БГНЕС


Тагове: Челентано, Берлускони, критика, политика

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics