1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КАСИКОВ`ЪТ

Уилям се жени за Кейтпринц

Още от незапомнени времена една е любимата приказка на всяко момиче по света и тя е историята на Пепеляшка. Как красивата (но бедна) девойка живяла под стълбите и само миела и чистела, докато въздебелите и грозни нейни сестри се кипрели и прекарвали дните си в кроене на пъклени планове как да „съборят” красивия принц. 

Англия имаше един такъв принц, само че не достатъчно красив – Чарлз. Същият, който дори докато бе женен за красивата Даяна, не се посрами дори и да скрие, че е влюбен в африканско преживно животно, съхраняващо вода в гърбиците, на име Камила. Може би точно тази неразбрана любов накара голяма част от поданиците на британската империя да започнат да мечтаят за друг престолонаследник .

По-големият от двамата синове на трагично загиналата принцеса на Уелс Даяна Спенсър днес ще каже „да” на красивата и изтънчена принцеса – отличничка (както я нарекоха британските медии) Кейт Мидълтън. Леко префърцунената (типична зубърка, ако питате Касиков`Ът) Катя, до момента се демонстрира единствено в перфектна светлина, въпреки че навярно мнозина членове на аристократични клубове в Лондон (с право) я смятат за дете на забогатели селяни. Но живеем в XXI век и традициите позволяват леко заобикаляне. Само преди 100 години, Кейт и златни яйца да снасяше, нямаше как да успее да се домогне до кралския двор. 

Днес обществото не обръща голямо внимание на остарелите догми. „Щом се обичат младите – да се вземат”, си казва младо и голямо и всичко е наред. 

Особено за производителя на колбаси Маркс енд Спенсър, които вече продадоха 2 милиона и 500 хиляди салама, посветени на най-новото кралско семейство. Или пък за производителите на чаши с облика на Уилям и Кейт, които шитнаха 3,5 млн. стакана по случая... Колко точно пари за тв права е източил дворЪт на Елизабет от всички телевизионни канали по света, можем само да гадаем. Факт е, че и трите национални телевизии в България са с преки влючвания от Лондон днес.

Какво би станало, ако пуснем извънземен в този ден в домовете си и му пуснем телевизора?! Може и да си помисли, че сме английски поданици. Гъзарийка...

А на младоженците – горчиво! Дано избият малко парички, да имат да си стегнат някоя стаичка в Бъкингамския дворец за детска и дано Кейт дари голямата надежда на Британия със син. Не че ни интересува особено... ама да са живи и здрави!

28.04.2011, 19:44 Автор: Борис Касиков


Тагове: сватба, принц

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics