1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Мъж се самозапали заради нещастен брак

Трагедията се разиграла навръх Великден
Жена му искала развод, а той се дърпал


старо оряхово

Нещастник, чиято съпруга настоявала за развод, сложи край на живота си, самозапалвайки се в собствения си автомобил "Рено", в събота вечерта. Преди да се подпали и да изгори като факла заради любовта на живота си, зарязаният 48-годишен Христо Д. от Старо Оряхово овъглил семейния микробус. Подпалвачът се решил на драматичната постъпка в събота вечер около 3 ч., когато старо и младо вече се прибрали от църквата след великденската литургия. Докато малкото населено място посрещало Възкресение, мъжът замислял края на земния си път, стана ясно от думите на запознати с трагедията.

За лош късмет никой от комшиите в Старо Оряхово не забелязал намеренията му. По всяка вероятност той е бил наясно с това, че съселяните му са заети с настъпващия празник и никой няма да му обърне внимание, заявиха съселяни.

Първоначално от сигнала, който постъпил в пожарната, се разбрало, че става въпрос за инцидент, при който няма пострадали. Впоследствие обаче огнеборците се натъкнали на овъгления труп. Според близки до разследването, мъжът се заключил в колата и не след дълго се оплел в огън. Вероятно целта му е била да не го спасят, коментираха запознати.

Подробности четете в книжното издание на "Позвънете: ВестникЪт"

25.04.2011, 21:22 Автор: Лиляна Трънкова


Тагове: самоубийство

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics