1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Карла Бруни-Саркози бременна?Никола Саркози и Карла Бруни

Съпругата на френския президент Никола Саркози - 43-годишната Карла Бруни-Саркози - е бременна, твърдят френски медии, съобщи dnes.bg, позовавайки се на "Дейли телеграф". Това ще е първото дете на двойката.

Досега новината не е опровергана нито от Елисейския дворец, нито от членовете на кабинета. Представител на администрацията на президента е казал само, че съобщението се отнася до личния живот на съпрузите и няма да има официални изявления по този повод.

"Дейли телеграф" цитира френското сп. "Клозе", публикувало съобщението под заглавие "Най-накрая бременна". В него се твърди, че бебето на Никола Саркози и Карла Бруни-Саркози трябва да се роди в началото на бъдещата президентска кампания. Според изданието, министрите били известени за събитието, но били предупредени, че е прекалено рано и не бива да разгласяват новината пред средствата за информация.

Британският в. "Дейли телеграф" припомня, че сп. "Клозе" и преди тиражира подобен слух, но сега новината за бременността на Карла Бруни-Саркози се съобщава и от авторитетни издания като "Фигаро", "Паризиен" и "Журнал дьо диманш".

Карла Бруни-Саркози не един път е изразявала желанието си да роди дете на президента. По Коледа в индийски храм тя бе казала на свещеника, че иска да се помоли за още един син.

Бруни-Саркози има 9-годишен син от предишна връзка. Никола Саркози има трима синове от два предишни брака и две осиновени дъщери от втория си брак.

25.04.2011, 18:36 Автор: dnes.bg


Тагове: Саркози, Бруни, дете

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics