1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Има рай, твърди момче, прескочило безднатарай

Раят наистина съществува, твърди 11-годишния син на пастор от щата Небраска след преживяна клинична смърт, съобщи ИТАР-ТАСС, цитиран от dnes.bg. По думите на малкия Колтън в рая всички хора били млади. "Там ще ви хареса", убеждавал той след преживяното.

Когато момчето било на 4 годинки, му се спукал апендиксът. Лекарите, оперирали момчето, били уверени, че няма да могат да го спасят, но детето оживяло. Колтън по-късно разказал на родителите си, че докато бил в клинична смърт на операционната маса, е бил в рая.

Поразителното е, че там той научил неща, които нямало откъде да знае в обикновения живот. Колтън, например, разказал на баща си, че в рая се е срещнал със сестричката си, за чието съществуване не е знаел нищо.

Родителите на момчето не са му разказвали, че майката е претърпяла спонтанен аборт. Малкият Колтън също така твърдял, че в рая се е запознал с прадядо си, когото в действителност никога не е виждал.

Когато на детето показали различни снимки, то безпогрешно разпознало на една от тях прадядо си. Фотографията е направена, когато той бил млад. По думите на Колтън в рая всички хора били млади. "Там ще ви хареса", убеждавал той всички.

Пастор Тод Берпо е описал случилото се със сина му няколко години след операцията в книга, превърнала се в бестселър покрай Великден.  А американският в. "Ю Ес Е тудей" му посвети водещата си статия за Страстната седмица.

23.04.2011, 20:54 Автор: dnes.bg


Тагове: рай, клинична смърт

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics