1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Среща от нета завърши с изнасилваненасилие през интернет

Запознанство по интернет доведе до брутален акт на изнасилване, съобщи Dnes.bg. Всичко започнало в чата, когато 40-годишен мъж от кърджалийското село Рани лист се пробвал да зариби 25-годишно момиче от Асеновград.

Той криел възрастта и лицето си до последно и опитвал по всякакъв начин да накара девойката да се срещне с него. От любопитство тя се съгласила. Срещнали се в Асеновград, където пили кафе и безалкохолни в местно заведение.

После „джентълменът” решил да се поразходят до Бачково с неговия автомобил. Правил се на галантен и се опитвал да скъси дистанцията между двамата. Момичето обаче се дърпало.

По пътя на връщане 40-годишният мъж отбил колата и заплашил момичето. После изнасилил жертвата си.
„25-годишната асеновградчанка е подала сигнал в полицията за случилото се и след издирване, изнасилвачът е заловен”, заявиха за Dnes.bg от областната дирекция на МВР в Пловдив.

Той ще изкара Великденските празници в ареста, след което прокуратурата ще реши дали да повдигне обвинения срещу 40-годишния мъж. Ако бъде доказано упражненото сексуално насилие над жената, човекът от кърджалийското село Рани лист го очаква затвор между 2 и 8 години.

23.04.2011, 18:29 Автор: Dnes.bg


Тагове: изнасилване, запознанство в интернет

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center