1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КАСИКОВ`ЪТ

КоментарЪт на народаскандал

Вчера от ГЕРБ за пореден път доказаха твърдата си вяра, че именно тяхната политическа сила, ще стане първата, която ще повтори мандата си на управление за първи път в най-новата история на България. Точно така – това до момента не се е отдавало на нито една политическа сила в страната. Вярата в поредната изборна победа си пролича от произлезлия нов скандал, в който управляващите замесиха нищо неподозиращите ученици от малкия град Пещера. За какво става дума? 

Цитирам: „Децата обаче решавали и исторически, и логически задачи, пише на сайта на ГЕРБ. За всяка решена задача отборът - участник получавал по една дума, за да се получи изречението „Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни”. Днес Касиков`Ът няма да си позволи да коментира въпросната новина, както прави 6 дни в седмицата. Вместо това, за първи път в своята история, на 16-а страница публикуваме

Всъщност коментарите под тази новина в интернет са страшно много. Сред тях има ужасно оригинални попадения, има „За” има и „Против”. Тъй като на тази страница няма място за всички цветущи изказвания, които подбрах за теб, Уважаеми читателю, ще те запозная само с две от тях – първото кратко и весело:  

„Хахахаха. Това като при комунизма! Хайде моля ви се онова време може да имаше такива абсурди, ама беше по-лесно да се живее. А на фона на сегашното мизерно съществуване, това е гавра с хората!”

Второто изказване, нямаше как да не ми се набие на очи. Написано само с главни букви. На езика на интернет, това означава само едно – авторЪт крещи:

„КАКВО ПИЩИТЕ БЕ, НИМА Е ЛОШО ДЕЦАТА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ? СТРОИМ ИМ ПЪТИЩА, СПОРТНИ ЗАЛИ, СТАДИОНИ И ЗАВОДИ. НЕКА ЗНАЯТ КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ, ДА ЖИВЕЯТ ОХОЛНО И ЩАСТЛИВО КОГАТО ПОРАСНАТ. ИДВАТ ПРАЗНИЦИ, СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО НАС И СЕ ОСЪЗНАЙТЕ, ВИЖТЕ КОЛКО НЕЩА НАПРАВИХМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС БЪЛГАРИЯ Е ДОСТОЕН ЧЛЕН НА ЕС И НАТО, НАШИЯТ ПРЕМИЕР Е ОБИЧАН И УВАЖАВАН В ЧУЖБИНА, УВЕЛИЧИХМЕ ПЕНСИИТЕ И НЕ ДОПУСНАХМЕ ДА НАМАЛЕЯТ ЗАПЛАТИТЕ В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА. СЕГА КОГАТО ОТИДЕТЕ В МАГАЗИНА И НАПЪЛНИТЕ КОЛИЧКАТА С ХРАНА КАЖЕТЕ... още ЕДНО БЛАГОДАРЯ НА ГЕРБ ЗАДЕТО ВИ ЗАПАЗИ ДОХОДИТЕ. БЪЛГАРИТЕ СТЕ НЕБЛАГОДАРНО ПЛЕМЕ, ПРЕДПОЧИТАТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПОМИЯРИ ДА ВИ ДАВАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, НО НЕ И ДА СТИСНЕТЕ ЗЪБИ ЗА ДА ИЗТЪРПИТЕ НЯКОИ ЛИШЕНИЯ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА СИ. ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ, А БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ!”

Надявам се, вече сте малко по-благодарни и знаете кое е бъдещето на България. Честито! 

18.04.2011, 22:08 Автор: Борис Касиков


Тагове: ГЕРБ, скандал

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА