1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Майката на Балачев - джигит

77-годишната баба хващана три пъти да кара с по над 100 км/ч в рамките на града
Шофирала мощен джип, регистриран на името на сина й - бивш общински съветник


КАТ катастрофи

77-годишната майка на адвокат Бранимир Балачев - Недялка, се оказа един от най-големите джигити на Варна, научи "Позвънете: ВестникЪт". Възрастната жена е засечена три пъти да шофира с над 100 км/ч по варненските улици. Нарушенията са снимани от камерите за видеонаблюдение по пътищата в града. При всяко повикване в КАТ бабата обяснявала, че бързала за бизнесдела. Тя е собственичка на няколко фирми. Джипът, с който препускала из града, е регистриран на името на сина й - бившият общински съветник и социалдемократ Балачев. От пътната полиция се съмняват 77-годишната да е автор на нарушенията, но не могат да оборят собствените й думи, разказаха за "Позвънете: ВестникЪт" от КАТ. При всяка засечка старицата оставала без книжка поне за месец, допълват от полицията.
Дядо на 88 години също бил засечен в грубо нарушение по улиците на Варна. Камерите снимали джип с търновска регистрация, който се движил във Варна със 100 км/ч. Собственикът на возилото веднага насочил катаджиите към виновника. Оказало се, че това е вече починалият 88-годишен пенсиониран адвокат. Пред униформените вдовицата на дядото обяснила, че покойният й съпруг не е излизал от Велико Търново с години, а кола не е карал през последните поне 4-5 лета.
Първенецът по нарушения сред почитателите на високите скорости нап реклонна възраст, е 76-годишен пенсионер от Варна. Той е викан 7 пъти в КАТ, за да му бъдат връчени актове за превишена скорост. Колата, която управлявал била собственост на сина му, разказаха пътните полицаи.

11.02.2011, 13:48 Автор: ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА


Тагове: нарушители КАТ, камери, Балачев

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center