1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Мъж се самозапали в съд в РусияМъж се запали в руски съд

Мъж, лишен преди ден от шофьорски права, е нахлул в сградата на съда в Ирбейски район на Красноярския край, и се е самозапалил, обливайки се с бензин, пише електронното издание Нюз.Ру, цитирано от news.bg.

В резултат на изгарянията самозапалилият се мъж е починал. Освен него е починал още един човек, а петима са пострадали, като двама души са с изгаряния, а други трима са хоспитализирани в болница с различни травми. Към момента пожарът е потушен. При пристигането на пожарните екипи в двуетажната дървена сграда на съда е имало силен дим. Пожарът, предизвикан от самозапалването, е обхванал площ от 130 кв.м.

Случаят се е разиграл на втория етаж на сградата, където се е намирала приемната и кабинетите на съдиите. Вторият загинал е заместник-председателят на съда, а сред пострадалите са трима секретари на съдебните заседания, приставът и администраторът на съда. Мъжът, който се е семозапалил, е бил роден през 1961 година.

Подобен инцидент се е разиграл и в Амурска област. Там се е самозапалил човек, на когото са отказали да оформят документи за инвалидност в болницата. Недоволният 60-годишен мъж се е самозапали пред главния лекар на Белгородската градска болница. Той е бил чест гост в кабинета на главния лекар и постоянно е искал да бъде диспансеризиран и често се е държал грубо. Лекарите са му обяснявали, че те не решават този въпрос.

15.04.2011, 16:03 Автор: news.bg


Тагове: съд, Русия

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center