1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КАСИКОВ`ЪТ

Вълшебствата на една Варна”Културна столица на Европа”

2648 крайно нуждаещи се семейства чакат за общинско жилище във Варна. ГрадЪт им отвръща с по 10 покрива на година. Ако сметките на Касиков`Ът са верни, за 264 години и половина всички нуждаещи се ще влязат в новите си жилища! Както се казва – честито на печелившите! Естествено сега остава науката да напредне до толкова, че въпросните крайно нуждаещи се да успеят да доживеят до заветния миг. Освен това навярно на общината ще й е необходим и договор с г-н Хари Потър, който да насочи вълшебната си пръчица и да направи така, че бройката на т.нар. крайно нуждаещи се да остане 2648 за постоянно. Днес говорим за

Вълшебствата на една Варна

Една варненска магьосница (общински съветник) на име Евгения Александрова вчера предложи нещо наистина вълшебно на колегите си от комисията по култура в местния парламент. Идеята на Александрова е видният варненски актьор Мариус Куркински да заснеме реалити предаване „посветено на места в родния му град, които му навяват спомени”. На същите локации, посредством рецитиране или прочитане (не стана много ясно) на текстове на български класици, актьорЪт щял да направи на Варна онази реклама, от която се нуждае морската столица на България по пътя си към печелене на титлата "Културна столица на Европа".

Хич не ми се заяжда с факта, че ако трябва гениалният Мариус да снима спомени от родния си град, то би следвало да го пратим в Нови пазар, където всъщност е роден Куркински през 1969 г. Приемаме го, че е от Варна, тъй като точно тук е направил първите си театрални стъпки и понеже е достатъчно велик. Нищо че новопазарчани биха се обидили и с право.

По големия проблем на това така „вълшебно” предложение е, че за заснемането на тези прословути 6 епизода градЪт ни трябва да олекне с 45 000 лева. 9000 лв. на епизод – толкова е поискал харизматичният продуцент Георги Тошев, който освен явната си връзка с г-жа Александрова, навярно няма никаква друга конекция с Варна!

Сякаш в града ни няма кой да заснеме подобно нещо и сякаш за 9000 лева не могат да се направят, ако не 3, то поне два епизода. Ето - казвам го! Касиков`Ът за тези пари ще направи не 6, а минимум 12 епизода! Ама на! Не съм Г. Тошев...Съвсем отделен е въпросЪт, че за 45 000 лв. спокойно може да се вдигне една къщурка от 80 квадратни метра, ако искате да ви върна в началото на този текст...

13.04.2011, 21:49 Автор: КасиковЪт


Тагове: Варна, Евгения Александрова

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА