1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
БЪЛГАРИЯ

Борисов: Като фокусник съм!бойко

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”, разкри премиерът Бойко Борисов в сряда, след като сряза поредната лента, този път при откриването на канализационен колектор в “Горна Баня”. В типичния си стил той представи познатото си виждане, че всички му завиждат по този повод, съобщава mediapool.bg.

\"Сега Корнелия Нинова ще побеснее от яд”, каза Борисов за депутата от Коалиция за България, която скоро го обвини, че открива непрекъснато стари проекти.

\"Както много пъти съм казвал – правим първи копки, след това си ги откриваме и си пишем биографията\", допълни Борисов.

Той обясни, че е изградена канализация за 300 хил. души.

\"Това са най-неприятните за откриване обекти – виждате новата улица с асфалта и под нея нищо не се вижда\", коментира още Борисов. Според него жителите на кв. \"Горна баня\", \"Суходол\" и старата част на кв. \"Овча купел\" вече спокойно могат да кажат, че са софиянци.

\"Какъв софиянец си, ако нямаш канализация?!\", запита риторично министър-председателят.

После съобщи, че другата седмица предстои да бъде открит още един колектор, с което се дава възможност на тези хора спокойно да кажат, че са софиянци. Борисов изтъкна, че на седмица се усвояват около 28 млн. лв. по оперативна програма \"Околна среда\".

Веднага след прерязването на лентата Борисов коментира и проверката на ДАНС, свързана със злоупотреби на зам.-кмета по строителството в Бургас от СДС Костадин Марков. Премиерът заяви, че е извикал кмета на Бургас Димитър Николов, на който е предоставил папка с документите, свързани със злоупотребите на своя заместник. Става въпрос за корупционни практики и източване на общината от страна на Марков. Сигналът е внесен в ДАНС преди една година, но все още няма резултати от проверката.

Снимка БГНЕС

13.04.2011, 16:10 Автор: mediapool.bg


Тагове: Бойко Борисов, откриване

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА