1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЗАБАВНО
Мъжките грешки според жените


Мъжките грешки според жените

1. Мъжете не питат жените, както им харесва, а приемат, че те знаят как да побъркат всяка една жена до краен предел. Доста често мъжете толкова се тревожат да не се изложат пред жените, че дори пропускат  да се консултират с тях по основни теми, които определят женската сексуалност и нейното проявление. Това е една от най-важните грешки, защото всяка жена има своите индивидуални предпочитания. Затова не залагай на онова, което е искала жената при последния ти интимен контакт.

2. Мъжът мълчи и се съсредоточава и просто гледа. 

Жената обаче обича да чува любовни думи, прошепнати нежно в ухото й.По време на секс не е необходимо всичко да преминава в мълчание. Напротив, ако споделяте чувствата си всичко това би имало едно прекрасно отражение върху женската емоционалност в този миг. Тя би ви била благодарна, защото по-този начин вие засилвате нейната възбуда. За много жени силата на внушението може да е толкова голяма, колкото силата на самия акт. Ако можеш да опишеш как би искал да я докосваш, къде и с коя част от тялото си, тя лесно и съвсем картинно ще си го представи. И ако знаеш как да правиш секс с мозъка й, можеш да си сигурен, че скоро тя ще се моли отчаяно да правиш секс и с останалата част от нея… и то бързо! Ако искаш да я докосваш, докато й говориш, избягвай да пипаш гърдите и вагината й. Вместо това с уста и ръце се насочи към врата, ръцете, вътрешната страна на бедрата, гърба и ушите й.

3. Проникване прекалено навътре 

Mъжете не могат да си представят, че партньорките им нямат същите усещания, каквито те изпитват, когато проникват в жената. Те не предполагат, че в повечето случаи вътрешността на влагалището има по малка чувствителност, отколкото външните органи на жената. Дълбокото проникване не толкова важно за някои жени, които се чувстват сякаш са под силен натиск при по-голяма дължина на пениса. Разбира се, тук трябва да се отбележи, че някой жени реагират на стимулация на входа на матката.

4. Оралната любов 

Оралната любов е удоволствие и взаимност и за двамата партньори.

НО !

- Доста мъже често насочват настойчиво главата на партньорката си към члена си. Жените много добре знаят, че мъжът обожава оралната любов, но принудата не е начина. Една добра идея е да дадеш пример.

- Мъжете се стремят да получават и не са много ентусиазирани, когато трябва да дават. „Съжалявам, мила, съвсем съм гроги. Но нали утре пак ще се чукаме.“ Ако жената е дала всичко от себе си да направи хубава орална любов на мъжа и той трябва да й отвърне със същото. Но прави ли го той?

- Често мъжа отбягва целувката след орална любов. В този момент се питаме защо на жената трябва да й харесва вкуса на спермата, а мъжът не може да си представи да го опита?

- Не казва кога ще свърши, по време на орална любов и по този начин не дава възможност на жената да избере дали иска да опитва спермата му.

- Движи се настойчиво докато жената го дарява с орални ласки, така първо има опасност да я задави и второ тя се притеснява да не го нарани със зъбите си.

5. Любовните ласки и любовната игра

Едно от най-честите оплаквания на жените относно секса е, че повечето мъже нямат никакви познания за женската анатомия и сякаш нарочно не обръщат внимание на същинските ерогенни зони, като например гърдите.

Мъжете много повече говорят за женските гърди, за предпочитанията си, за формата и размерите им, отколкото им посвещават в леглото. По отношение към женските гърди мъжете се делят на две категории : в едната са тези, които деликатно ги докосват, както ценителят едва допира пръсти до изящния карнарски мрамор, а в другата са тези, които предпочитат грубо да ги сграбчат с две ръце и мислят, че с това са дали достатъчен начален тласък за до края. Гърдите на жената не трябва да бъдет мачкани, това не й доставя удоволствие.

Гърдите са за галене и целувки, и ако мъжете искат да има резултат, не трябва да го забравят. Не хапи зърната на гърдите на партньорката си със зъби. Не ги стискай и не ги върти с пръсти. Много по-приятно ще бъде за жената ако партньорът й ги гали нежно и ги целува с устни.

Същото се отнася и за клитора – алфата и омегата на женското тяло. Ако един мъж добре улучи тази зона на неподозирано удоволствие, то води до желание това да продължи безкрай и жената сама отново ще го насочва натам. 

Много често мъжете прекаляват с аналната стимулация, а тя се харесва повече на мъжете, тъй като те имат простата. Жената предпочита партньорът й да я гали нежно по дупето.

6. Сексът като състезание

Когато мъжът бърза, сваля дрехите си и е готов, жената се чувства глупаво. Тя обича бавното еротично събличане в процеса на любовната игра. Понякога дори е по-добре първо жената да бъде съблечена и тогава мъжът да свали своите дрехи.

Още по-противен е въпросът „Свърши ли?”. Сигурно това се случвало на всяка жена поне веднъж. В най-хубавите моменти мъжът спира и пита „Скъпа, свърши ли?”. А за жената това дори не е най-важното, тя изпитва удоволствие от нежността и ласките. Когато мъжът си постави за цел да доведе жената до оргазъм и постоянно проверява дали е успял, накрая тя се принуждава да имитира колко е прекрасно. Така удоволствието й се разваля и всъщност тя не може да достигне до оргазъм заради опитите си да удовлетвори партньора си.Ако мъжът свършва бързо и няма физиологична причина за това, жените го приемат като егоистична проява. А ако половият акт продължи твърде дълго и мъжът не свършва, жената се уморява, а и започва да мисли, че просто не го възбужда достатъчно. Не е добре любовната игра да се състои в две целувки, но пък не е добре и да продължава безкрайно - така жената ще загуби интерес.  Всичко с мярка.

7. След секса 

Защо мъжете моментално заспиват след секс?  Обръщат се на другата страна и заспиват. Жените обичат ласките след секса - всъщност дори и секса да е бил невероятен, ако мъжът се обърне и заспи, ще развали всичко. Или път стават от леглото веднага след края на акта. Жените, като нежен пол, обичат да полежат в прегръдките на любимия си, да се чувстват обичани и закриляни, да бъдат гушкани и галени докато се успокоят след секса. А когато мъжът притича веднага под душа, това е обидно.

Източник: avantura.bg

23.07.2011, 12:27 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: