1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЗАБАВНО
Ще те убия-я-я-я!


Ще те убия-я-я-я!

Ядосан глас в слушалката: "Не се прави! Много добре знаеш кой се обажда. Като се върнеш от Италия, ще видиш какво ще ти се случи. Този път няма да те бия, а ще те убия-я-я-я!". Това била заплахата, която Катрин Вачева получила по телефона, разказа самата тя в интервю за "Блиц".

 Малко след побоя, манекенката получила среднощно обаждане, докато била в Италия.

И до ден-днешен тя не е сигурна дали това е бил гласът на Орлин Орлинов, или на друг човек.

Веднага след телефонната заплаха се обадила на адвокатката си. Оттогава не е получавала закани, но твърди, че много се е изплашила.

Преди броени дни тръгна делото срещу Орлин Орлинов, който е обвинен в побой и нанасяне на средна телесна повреда на бившата си "приятелка" Катрин Вачева.

Манекенката и сега се вбесява от спекулациите по неин адрес, че е инсценирала побоя заради пиар.

Въпреки това, което й причини футболистът, Вачева не е обнадеждена за делото и смята, че връзките на Орлинов ще го отърват от справедлива присъда.

 Припомняме, че в началото на февруари, известният предимно с подвизите си извън терена бивш футболист на ЦСКА се сдоби с рожба. Приятелката му Силвия го дари с дъщеричка.

 В момента двамата живеят в Сливен, в дома на майката на детето. Тя е с четири години по-голяма от Орлинов, като двамата се запознават във Фейсбук.

17.06.2011, 09:40 Автор: Sportni.bg


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: