1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЗАБАВНО
Ясновидка отмъква 10 бона от Гала


Ясновидка отмъква 10 бона от Гала

Фалшива ясновидка обрала Гала с цели 10 бона, пишат от “Папарак”. Проблемите в личния живот и финансовите затруднения, заради непогасени кредити, станали причина русата водеща да потърси помощ от прехвалена ясновидка. Така се стигнало до “тежката диагноза” на Гала, а именно – черна магия. За да развали заклинанието, ясновидката накарала Гала да ходи ежедневно на “терапия”, което й струвало твърде скъпо.

Освен за услугите, водещата на “На кафе” по Нова ТВ плащала и за скъпи тибетски билки. Въпреки солидната сума, която похарчила Гала в желанието да се отърве от заключения си късмет, магията така и не била развалена, нито парите – върнати на собственичката си.

Ако съдим по слуховете за личния живот на водещата, тя едва ли има каквато и да било магия, за вярващите изобщо в това, защото има прекрасен мъж до себе си, който се разбира отлично с дъщеричката й. Гала е известна с различните си фобии и мании, които допълнително допринасят за нейния имидж. Тя се бори със страховете си от ъглите в помещенията и дълбоките трапове.

За да се избави от тези фобии, Гала също е посещавала психолог и е плащала солидно, но ефект няма. Остава ни да си мислим, че просто Гала си е такава – доверчива, лабилна и наивна. И точно затова около нея се навъртат шарлатани и кандидат ясновидки.

03.06.2011, 19:04 Автор: prekrasna.bg


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА