1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЗАБАВНО
Парис се труди усърдно


Парис се труди усърдно

Колкото и да сме улисани в далеч по интригуващи занимания, от време на време и Парис Хилтън успява да ни подсети за себе си. 30-годишната блондинка се е захванала с третото си поред риалити шоу The World According to Paris - или Светът според Парис. В интервюто й за Los Angeles Times четем, че на феновете си тя обещава да се разкрие в истинска светлина.

"Искам просто да съм себе си. Обичам работата си", категорична е Парис. Ето защо богатата наследница се надява този път зрителите да придобият по-автентична представа за нея.

"Исках да изляза от този шаблон. Има толкова много богати наследници, които не работят, просто защото не им се налага да го правят. Но това не съм аз. Постигнах успеха си сама. Сама купих моята къща, сама купих и всяка кола, която притежавам. Всичко това се дължи на мен и усърдния ми труд".

Ако и вие като нас случайно сте пропуснали сюжета, според който "усърдният труд" включва и секс касета с нейно участие, не се тревожете. Парис има подходящото обяснение: "Не съм направила и долар от тази касета. Това е най-болезненото нещо, което някога ми се е случвало. Дори се питам колко ли хора вече са гледали тази касета".

31.05.2011, 22:15 Автор: Life / Zar.bg


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: