Сувенири

Най-ефективният дългосрочен метод да се вижда името на Вашата фирма си остава сувенирната реклама. Химикали, моливи, флаш памети или други малки и полезни сувенири с името на Вашата фирма, които ежедневно се използват от ваши клиенти или бизнес партньори водят до по-добро запаметяване на името и по-бързо свързване на името с дейността на фирмата.

Луксозен подарък с гравирано името и логото на вашата фирма поставен на бюрото на ваш бизнес партньор говори за уважение и добра съвместна дейност.

Ако сувенирите, които подарявате на близките си бизнес партньори и клиенти са изработени от еко материали, това би им говорило за отношението Ви към опазването на околната среда и мисъл за наследството, което оставяме на нашите наследници.

Благодарение на извършеното от нас проучване и сравняване на цени, наличности и разнообразие ние сме избрали доверени доставчици, които могат да реагират бързо и да доставят голямо разнообразие от сувенири на изгодни цени. Всички сувенири могат да бъдат персонализирани по някой или няколко от следните начини: ситопечат, тампонен печат, гравиране, трансферен печат или бродерия. Ние можем да осигурим всички тези методи за персонализация за вашите продукти.

Свържете се с нас и научете повече за разнообразните продукти и методи на персонализиране, които Ви предлагаме, за да останете за дълго пред очите на Вашите клиенти и бизнес партньори.