Външна реклама

Всеки желае да привлича нови клиенти в офиса или магазина си. Това се постига лесно като се поставят подходящи табели и се създаде атрактивна визия на външната част на помещението, в което се помещава Вашият бизнес. Облепянето на витрините с фолио привлича погледи и прави офисът или магазинът лесно разпознаваеми, като същевременно не намалява съществено навлизащата в помещението светлина. Ако желаете да се вижда интериорът е възможно частичното облепяне с комбинация от различни типове фолия и постигането на различни ефекти.

Ако притежавате служебни превозни средства е чудесна идея те да бъдат брандирани. По този начин на практика получавате самоходна реклама на Вашия бизнес. Служебните превозни средства присъстват в градския трафик и задръствания и рекламата върху тях обикновено е с добър ефект, който се засилва ако тя е изпълнена добре и привлича погледи. Ние предлагаме брандиране чрез облепяне с висококачествени ламинирани фолия, който биха превърнали дори стар и незабележим автомобил в атрактивна привличаща погледите реклама на Вашия бизнес.

Като допълнителен метод за повишаване разпознаваемостта на дадена търговска марка предлагаме изработка на платна за билборди, мегаборди, скролери и калкани, както и предоставянето им на съответните фирми собственици на съоръженията.

Външната реклама е ключов компонент от популяризирането на търговска марка или бизнес. Ние ще Ви помогнем с подходящия избор на стратегия за популяризиране, както и да я реализираме до най-малките детайли.