Бележници

Почти всеки от служителите в съвременните фирми участва в бизнес срещи, презентации, семинари или обучения. Винаги изглежда по-престижно, когато записките се водят в брандиран бележник. Брандирани бележници могат да се раздават и на бизнес партньори и големи клиенти, които биха ги използвали и по този начин популяризирайки Вашия бизнес.

Ние предлагаме бележници и тефтери, които са предназначени за конкретна година, имат дати на страниците и календари в началото и могат да се използват и като органайзери за планиране на личния работен процес.

Другият тип бележници и тефтери са без дати и могат да се ползват и раздават в продължение на няколко години. Те са по-практични за водене на записки, несвързани с определени дати.

Може да предложим и тефтери изработени от еко материали - рециклирана хартия и бамбукови корици, които да покажат вашата загриженост за опазването на околната среда.

Всички тефтери и бележници са изработени от качествени материали и могат да се персонализират според Вашите желания. Може да се използва сито печат или тампонен печат, а при кожените и топъл печат.