Календари

Идва краят на годината, а с него настъпва и времето за подмяна на календарите в офисите. Създавайки красив и функционален календар Вие имате възможността да присъствате в офисите на Вашите бизнес партньори, клиенти и дори конкуренти. Всеки би желал календарът, който ползва да бъде красив и да служи като декорация в офиса, но същевременно и да бъде пълен с полезна информация и възможност за използване като органайзер за записване на допълнителни събития. Ние Ви предлагаме календари, които отговарят на всички тези изисквания, а същевременно запазват цена не много по-висока от тази на стандартните.

За традиционалистите предлагаме и голямо разнообразие от стандартни тела за календари с индивидуална глава. Те са по-достъпни като цена, изработката им е по-бърза, но не са индивидуални за всеки клиент, т.е. телата са еднакви, а се персонализират само главите, като в резултат на това е възможно ваш конкурент да избере същите тела и календарите да си приличат.

За тези които искат да имат календар, на който да разполагат с всички месеци едновременно ние предлагаме изработка на индивидуален еднолистов календар. Тези които изберат този вариант запазват високото ниво на персонализация и ниската цена, но жертват част от функционалността предлагана от многолистовите календари.

Независимо кой тип календари изберете ние ще ги изработим за Вас и ще въплътим в тях Вашата корпоративна идентичност съчетавайки я с прекрасен външен вид и добро качество на изработка. В зависимост от дизайна и желанието на клиента ние използваме различен тип хартии и картони, UV лак, ламинати и лайсни, за да може календарът да привлича погледите на посетителите и да запази качеството си цялата година, а и след това.